Op zaterdag 7 juli was het zover, we zijn open! Na een verbouwing van ruim vier maanden konden we eindelijk de eerste gasten ontvangen. De website is namelijk al helemaal klaar en de eerste boekingen komen al binnen.

Neem zelf ook eens een kijkje op www.holleratherhof.com!
In de afgelopen maanden is hier veel gebeurt. Omdat er geen aparte receptie was, hebben we een deel van het oude restaurant gehaald en bij de hal gevoegd. In deze nieuwe ruimte hebben we een volwaardige receptie gebouwd.

Ook het voormalige restaurant heeft een transformatie ondergaan. In deze ruimte hebben we een bar / lounge gecreëerd. Hier kunnen gasten en passanten even ontspannen en genieten van een lekker kopje koffie met iets erbij of gewoon om een drankje te drinken.

Ook op het terras heeft een metamorfose ondergaan. Met nieuwe kussens en parasols ziet het er weer leuk uit. Met mooi weer is het daar goed toeven. Vanaf het terras heb je bovendien een prachtig uitzicht over het dal.

De oude serre is compleet gerenoveerd en niets is hier meer zoals het was. We hebben we ruimte groter gemaakt, zodat deze nu kan functioneren als restaurant. Het restaurant zal eerst alleen worden gebruikt als ontbijtruimte. Vanaf augustus gaan we de ruimte als á la carte restaurant in gebruik nemen. Dat geeft ons nog wat extra tijd om de puntjes op de i te zetten.

Natuurlijk hebben ook het trappenhuis een de gangen naar de kamers een opknapbeurt gekregen. Alles ziet er weer uit zoals het hoort.

De meeste kamers houden tijdelijk hun authentieke karakter. De tijd was gewoon te kort om ook deze helemaal te kunnen renoveren. Alleen de twee suites worden in de komende week nog opgeknapt. De andere kamers zijn daarna een voor een aan de beurt.

Al deze vernieuwingen hebben er toe geleid dat we een heus drie sterren hotel zijn geworden. Fijn dat al het werk op die manier is beloond.

Een andere verassing was dat we op TV zijn geweest. Door de banner “Wir bauen um” die op de voorgevel hing, stond ineens een verslaggever van de WDR op de stoep. Hij wilde graag weten wat die Hollanders toch allemaal zoeken in de Eifel. Het resultaat was een drie minuten durend portret van ons en ons hotel, op prime time uitgezonden. Dat was dus mooie reclame en dus een mooi begin. Heb je de uitzending nog niet gezien, klik dan hier.

Natuurlijk hebben we het niet alleen gedaan. Ook deze maand hebben we weer veel hulp gehad. Zo hebben onze ex-buurtjes uit Den Haag enthousiast gereageerd op ons klusarrangement. In twee dagen tijd hebben ze alle kamer gepoetst, de gangen gewit en gezorgd voor een enorm gezellig weekend. Bedankt Angelina, Mark, Emma, Femke, Rita, Rig, Sandra, Laurens, Florance en Petra.

Ook zijn Sonja de moeder en Joke de tante van Ed dat weekend geweest. Samen hebben ze heel hard gewerkt om de gordijnen in het restaurant en de lounge af te krijgen. Heel erg bedankt samen. Omdat de gordijnen in de kamers boven ook aan vernieuwing toe waren is Sonja nog twee weekenden gekomen om ook deze gordijnen te maken. Super, dat je dat voor ons hebt gedaan!

Oebele, de broer van Auke, heeft ondertussen de reserveringsmodule op de website helemaal aangepast. Alles functioneer nu helemaal goed, dus de reserveringen kunnen binnenkomen. Heel erg bedankt dat voor alle uren die je erin hebt gestopt.

Heb je de website nog niet gezien, klik hier. Test zelf ook eens de prachtige reserveringsoptie op de website en kom gezellig een paar dagen langs ;-). We hebben een heerlijk ontbijtbuffet.

Last but not least zijn we erg veel dank verschuldigd aan iemand die er al die maanden bij was, maar eigenlijk niet genoemd wil worden. Zonder jou hadden we het niet gered. Woorden zijn niet genoeg om onze dank naar je uit te spreken, maar toch: heel veel dank!